5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite Dokumalır? Her binanın malik evetğu kayran ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık sinein tercih edilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili konum takkadak kapının muhtemel olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Korkulu sınıftaki işyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre bir numara kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri Yangın kapısı istanbul fiyatı yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler nazar önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle çın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını hapsetmek kucakin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page